Monday, 20 June 2016

MAAF Maaf dan Maaf...

Assalamualaikum semuaaa..
Baru kesempatan update blog dan baca semua email dan komen .Bukan seorang dua yg x sampai hadiah giftway ..semua hadiah x post lagi. Saya berehat dah sebulan lebih kerana terlibat kemalangan. Banyak perancangan dan urusan kerja tergendala . Alhamdulillah Allah panjangkan umur. Tiada kecederaan fizikal yang serious . Cuma x ray saya yg bermasalah di bahagian tulang belakang tengkuk dan dada. Maafkan saya atas kelewatan yang panjang dan tidak disangka2. Saya sebenarnya tak pikir dah tentang blog, business dan hal2 lain..sebab x boleh nak pikir tapi saya sentiasa tahu dan ingat janji dan hadiah giftway yg tergendala cuma ambil masa sebab ada banyak hal lain yg Allah rancang untuk saya telah mengambil tempat dan perlu diselesaikan..harap besabar semua pemenang .. : (  InsyaAllah tiada aral menyusul sebelum raya ..Maaf dan maaf sekali lagi.. Doakan saya baik2 sahaja ...




Thursday, 28 April 2016

Proses Penghantaran Hadiah G I V E A W A Y

Assalamualaikum semua 
Dekat sebulan gak tak online dan updated blog. Tak kesempatan nak jenguk dan komen entry rakan-rakan blog. Kesibukkan yang melanda dijangka berterusan hingga raya ini. Lepas raya baru free sikit...hihihi..Korang rajin2 singgah sini tengok2kan blog saya ni sambil tolong-tolong bersihkan sawang k.

Mohon maaf juga atas kelewatan penghantaran hadiah untuk  giveaway saya yang lalu. Untuk entry kali ni saya nak updated penghantaran hadiah-hadiah giveaway sudah bermula dan kepada semua pemenang yang bertuah jika selepas 7 May 2016 ini ada antara korang yang belum menerima hadiah giveaway masing-masing sila update saya di alamat email yang diberikan sebelum ini ok. Takut-takut ada yang tak dapat pulak nanti. Sabarrrrrrrr ye . hihihi.. 



BRING YOU HAPPINESS