Monday, 31 August 2015

SOUVENIRS dari EUROPE GIVEWAY CONTEST

Assalamualaikum
Dah baca tajuk? Owesome kan Souvenirs dari Europe ni..
Jom JOIN GA Contest ni SEKARANG-KLIK BANNER BAWAH ni hokeh.. :)

http://jindrisska.blogspot.com./

SPREAD IT..
Semoga Murah Rezeki Aminn :)

Arnab vs Shaklee

Eh ada kaitan ke..hrmmm
Actually xde pun, tapi terkait gak..
Ni anak2 arnab yg diperolehi hasil kacukan Holland Lop (Jantan) dan baka ibunya (tak igt) plak..hehe..Comel kan..Dulu masa beli bapak arnab ni yg holland lop tu..tokey arnab bgtahu makanan terbaik utk kesihatan keseluruhan arnab ialah rumput ALFALFA kering..WAJIB bagi seminggu 2/3 kali - makanan harian biasa bg dedak/ daun2 ( ada jenisnya ).Kenapa tak bagi kangkung atau carrot? dulu pernah bg tapi arnab cirit birit pastu mati.( Sesi belajar dr kesilapan ) huhuhu..So utk kali ni kene faham betul2 sebenarnya cara bela arnab ni..Siyes pokok2 ALFALFA yg kering antara favourite food arnab ni..Nak jadi kesah terputus bekalan ALFALFA sebab alfalfa ni mmg stock sgt terhad -segala cerok kedai haiwan saya pegi cari tapi tak dapat- order stock tunggu2 tak sampai gak pasal alfalfa di diimport dari luar..so makan masa..dah dekat 2 bulan...Saya n hsbd beli macam2 vitamin utk haiwan peliharaan khasnya utk arnab..tapi arnab tak mau plak..tak lalu/tak selera agaknya..huhuhu..

Arnab Saya

Sunday, 30 August 2015

SEGMEN BLOGWALKING HARI KEBANGSAAN 2015 BERSAMA AYUINSYIRAH

Assalamualaikum..
Jom Join Segmen BlogWalking Sempena Hari Kebangsaan 2015 bersama AyuInsyirah

http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/segmen-blogwalking-hari-kebangsaan-2015.html

Cepat2 KLIK JE BANNER atas ni..details semua ada..
Segmen Closed 1 September 2015 Jam 5 petang
HappyMerdekaDay2015

oKBai..:)

GIVEAWAY 1.0 by ENA


 Assalamulaikum..Hey korang..
Nah ade GIVEAWAY utk korang..
Hadiahnya "RAHSIA"
Saya suka tau yg rahsia ni2 SUPRISE gitew..
GiveAway ni bersempena dgn ulangtahun perkahwinan ke-5 penganjur..:)
Happy Annivesary to ENA

FOR DETAILS AND JOIN JUST KLIK BANNER BELOW K..

http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html?m=1

SPREAD IT MAKE IT LOVE IT

GoodLuck!

Monday, 24 August 2015

Terpaut Sangat

Assalamualaikum..nak share..latelykan ramai je Fb/Ig friends post pasal decor2 nih..dari exterior.livingroom,dining room etc..naik juling mata ..masing2 ade impian nak decor2 uma lawa2 ni-haihh..samala kita semua..hikss..
Nah cuba korang tengok ni ..Jamu mata..cantik kan..actually memang dah lama fall in love with English Interior/Exterior Decor..sejak 2007 kot...hihi ..kat Malaysia ni saya minat GlamrekaCasa by Rizalman Ibrahim one of most fashion designer tu..bukan takat baju dan glamwedding je cantik tapi interior design pon class sgt..pandai masak plak-..hihihi