Monday, 7 March 2016

Saya Nak Buat GA

Assalamualaikum.. wah rindu nak blogging..Maaf kebelakangan ini tak sempat ziarah dan tinggal komen di blog sahabat maya sekalian. InsyaAllah saya kembali bersiaran dan akan menjejak kalian semua....Sebelum itu ingat tak Januari lepas dalam entry INI saya nak cari bloglist JAN-ARIL 2016 dan mencari dua pemenang misteri gift? January dan February lepas agak banyak segmen pencarian bloglist ( maklum tahun baru ), jadi saya tangguhkan sementara kononnya nak bagi blogger lain jalan dulu, dan bila segmen bloglist kembali reda baru nak buat.. tapi macam lama sangat pula tunggu dan agak sibuk hingga tak boleh fokus saya terus senaraikan sahaja bloglist pilihan sendiri. Disebabkan plan/hajat tak kesampaian, sebagai ganti saya nak buat GIVEAWAY. Ada tak yang nak join? Nantikan 11 March 2016 ini k


25 comments:

  1. tak sabarnya nak join GA kak ros....
    :D

    ReplyDelete
  2. salam kak .. memang lama tak jenguk sini. nak join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Yana. GA kecik je..Dah jenguk nanti jngan lupa join tau =)

      Delete
  3. Replies
    1. Sila2 adik Atiqa menjoinkan diri ^^

      Delete
  4. nak nakkkkkk :) kak ana tungguuuuu

    ReplyDelete
  5. Yeyyyyy...in sya Allah boleh join...amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah launching dah..meh2 join ramai2 hihihi

      Delete
  6. Replies
    1. Teringin maknanya kena join la Hanis

      Delete
  7. wahh buat giveaway kak ros. InsyaAllah join :D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah dah launching . Join ye

      Delete
    2. sudah join.
      sudah promote :)
      moga ada ler rezeki aida in shaa Allah.

      Delete
  9. Replies
    1. TQ cik EN. Meh la join sekali

      Delete
  10. Insya Allah, nanti saya ajak ramai-ramai join ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah launching ( ceh macam bos2 syarikat besar plak aii nak launching2 hihi..) TQ Farrah selalu support. Jangan lupa JOIN tau.

      Delete
  11. Replies
    1. Kecik tulisan blog kutadahkan..hihi ..dialu2kan SS.

      Delete