Thursday, 28 April 2016

Proses Penghantaran Hadiah G I V E A W A Y

Assalamualaikum semua 
Dekat sebulan gak tak online dan updated blog. Tak kesempatan nak jenguk dan komen entry rakan-rakan blog. Kesibukkan yang melanda dijangka berterusan hingga raya ini. Lepas raya baru free sikit...hihihi..Korang rajin2 singgah sini tengok2kan blog saya ni sambil tolong-tolong bersihkan sawang k.

Mohon maaf juga atas kelewatan penghantaran hadiah untuk  giveaway saya yang lalu. Untuk entry kali ni saya nak updated penghantaran hadiah-hadiah giveaway sudah bermula dan kepada semua pemenang yang bertuah jika selepas 7 May 2016 ini ada antara korang yang belum menerima hadiah giveaway masing-masing sila update saya di alamat email yang diberikan sebelum ini ok. Takut-takut ada yang tak dapat pulak nanti. Sabarrrrrrrr ye . hihihi.. 



BRING YOU HAPPINESS
 

Sunday, 3 April 2016

Pemenang G I V E A W A Y by Ros Nordin


Maaf atas kelewatan pengumuman! Berita tak best kedudukan nombor ada perubahan! Sebelum saya random generate number saya kemas kini secara detail sebab ada link url yang double listed plak so sebahagian kedudukan nombor bermula no 31 ada sikit perubahan untuk pastikan setiap url hanya sekali sahaja. NEW LIST UPDATED Total penyertaan sebenar ialah 149. Berita best pula ada pertambahan hadiah dari 10 ke 25 orang untuk The Body Shop + MANGO Zip Cosmetic Case! Keputusan muktamad jadi korang sila check nombor masing-masing k. Pemenang sila hantarkan Nama Penuh, Alamat , Contact No. dan NOMBOR korang ke alamat email saya kat bawah ni untuk penghantaran hadiah. 

rusmeyati@gmail.com

19 . 77 . 5 . 101 . 74 . 22 . 87 . 70 . 14 . 67 . 4 . 141 . 65 . 34 . 13 . 52 . 53 . 134 . 86 . 140 . 27 . 98 . 57 . 15 . 123

Hadiah Misteri Top Referral 

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my


Istimewa Follower ke-500

SAJOR CAJU
 

 TAHNIAH BUAT SEMUA YANG SUDI JOIN DAN TAHNIAH JUGA BUAT PEMENANG . ADA REZEKI NANTIKAN GA SAYA AKAN DATANG 

  

Saturday, 2 April 2016

Giveaway Tamat

Assalamualaikum . Setakat seminggu sekali je mampu update blog ..hihi..GIVEAWAY by Ros Nordin pun dah tamat 31 March 2016  lepas. Ada 152 149 peserta yang join..ramai kan? kira berjaya dan mendapat sambutan!. Terharu rasa . Terima kasih sahabat blogger yang turut memberi sokongan . Alhamdulillah berjaya dan korang memang terbaik :) List peserta dah dikemaskini utk kali terakhir jadi korang boleh doublecheck nama korang dalam list SENARAI PESERTA. Kalau-kalau ada yang tertinggal ke. Malam nanti nak generated number dan update pemenang. Korang yang free bolehlah jalan-jalan dulu jenguk rakan-rakan dalam list peserta tu. Tungguuu :)